2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

úterý 10. listopadu 2009

Proč vznikl tento blog?

To je celkem jednoduché, protože se chci s touto publikační technologií seznámit. A protože jsem k tomu byl tak trochu přinucen okolnostmi. Začalo to tím, že bylo třeba pomoci Jardovi Vránovi s péčí o webové stránky našeho divadla a s doplňováním příspěvků na blog divadla.
A tak mne napadlo, že by stálo za to se do problematiky poněkud "ponořit" a vytvořit touto technologií náhradu za své vlastní stránky.
Své původní stránky jsem užíval hlavně jako inzerci:
Doučím matematiku a fyziku, případně programování (např. programovací jazyk Pascal), a to až do rozsahu běžných vysokoškolských znalostí. Cena dohodou.
Mohu přijet za Vámi - v Brně, bližší informace domluvme buď přes mobilní telefon +420777083126 (třeba SMS) nebo mailem.

Vzhledem k velkému zájmu a občasné nečekané změně harmonogramu díky dětem počítejte s tím, že termín doučování si lze vybírat v omezené míře a je třeba dodržovat dohodnutý čas přesně. A občas dojde k operativní změně... Odměnou za Vaši píli při doučování Vám bude pokrok ve výuce.

Další části webovek se s dobou staly celkem neaktuální...

Žádné komentáře:

Okomentovat