Po dlouhé době jsem pekl k obědu kuře - klasicky, na plechu, jen podlévané "ďábelskou zeleninovou směsí". Ne že by kuřecí maso nebylo na našem stole pravidelně, ale převážně je to ve formě kuřecích čtvrtek pečených samostatně nebo zapékaných s rýží, kuře grilované či kuřecí kousky "na milion způsobů". Ale klasicky péct celé kuře jsem nedával už ani nepamatuji jak dlouho.
Odpoledne jsem byl s dětmi a babičkou na zahradě, postavil jsem další kus terasy, přesadil jeden keř černého rybízu, a na žhavých uhlících jme pekli trampská cigára a kukuřičné klasy. A zaléval jsem.
Doma pak všichni okoupat, nedělní večerní procedury kolem "drápků", a po kouzelné pohádce "Lotrando a Zubejda" šla Pavla děti uspat. Já ještě uklízím kuchyň...
Od sobotního rána mi tu na liště visí odkaz na text EVROPA: Bilance diskuse o imigraci, vskutku zajímavé počtení...
Žádné komentáře:
Okomentovat