2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

pátek 13. srpna 2010

Mars a Venuše

Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Nebo se to říká i jinak. Prostě je zpravidla mužské a ženské vidění světa jiné.
Jeden ze zajímavých článků na dané téma, chcete-li, najdete zde. Ne že bych s tím zcela souhlasil, ale mnohé z toho se hodí... Třeba:
Ženy dokážou myslet několik dní dopředu. A dělají to neustále. Ráno u snídaně, po cestě do práce ve sprše, u sexu… Vše plánují do nejmenších detailů... Co, kdo, kdy, kde, jak a proč a pořád a pořád dokola.
Jakmile dojde k nenadálé změně na poslední chvíli, je zle. Muži prostě nechápou, že když naplánujete odjezd na druhou odpoledne není jedno, že přijedou domů z práce ve čtyři. Nedělají to schválně, prostě to mají nastavené jinak a nechápou, v čem je problém, když vyjedete o pár hodin později.

Rozebírání všeho do nejmenších podrobností a znovu a znovu. To dokážou ženy, když se jich sejde několik. Důvodem jejich setkávání ale není pomlouvat muže, jak si oni myslí, ale probrat své pocity, situace, potřeby... prostě vše, co nemůžete probrat se svým partnerem.

Žádné komentáře:

Okomentovat