2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

neděle 16. září 2012

Nová hračka pro kluky

Včera jsem s kamarádem "zplundroval" zahradu strunovou sekačkou.
A zkonstatovali jsme, že nerovnosti nejsou zase až tak velké, a že to klasickou rotační sekačkou půjde zvládnout, i přes jistou členitost.
A tak jsem dnes dopoledne, za asistence Filípka, navštívil prodejnu Mountfield a naložil si do auta "novou hračku pro kluky".


Odpoledne jsem za asistence obou dětí před zahradou novou sekačku (model EP 414 - AKČNÍ SADA, cena 3 670,- Kč, sekačka vhodná především pro menší typy zahrad, díky plastovému šasi je zlepšena manipulace s tímto strojem) zkompletoval, dal do nádrže něco přes litr benzínu, a pak cca 1,5 hodiny "vrčel", posečenou trávou hned coby mulčem obkládal rybízové keře, před týdnem zasázené... A zahrádka hned vypadá zcela jinak...
Jen lituji, že jsem zapomněl pořídit fotodokumentaci!

2 komentáře:

  1. Čéče, ty máš tak hodné kamarády :-D ... že i tu zahrádku ti "zplundrují" a když je navíc dotyčný kamarád ještě nadšený fotograf, tak ti časem pošle pár momentek, jak ti to "sluší" se strunovkou :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky předem... Za fotky...
    A ještě jednou díky dodatečně... Za pomoc...

    OdpovědětVymazat