2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

pátek 27. července 2012

Na Bítově V.

Dopoledne jsme dle plánu začali soutěží v "Ruských kuželkách" - sporťák chtěl, abychom utvořili dvoučlenné týmy, tak jsme se, naše rodina, rozdělili na kluky (já a Filípek) a holky (Pavla a Lenička) - celkem pak vzniklo, nepletu-li se, sedm dvojic. Lenička hrála "lážo plážo" se svou elegancí, jakoby jen jako, a přesto dvakrát strefila samostatného krále... Mně se povedlo v jednom kole sestřelit samotného krále a zbylými hody všechny figurky, takže maximum 18 bodů v daném kole...
Výsledek? Já s Filípkem soutěž vyhrál, Pavla s Léňou byla druhá, konečně jsme se dočkali stupňů vítězů. A děti tak dostaly zmrzku a obdrželi jsme výherní poukázku na golf a na lodičku.
A tak po dětské odpolední soutěži, honbě za pokladem Robinsona Crusoe, jsme se potili na slunku na golfovém hřišti... (Lodičku si necháme na zítra.)
Večer pak hrátky na hřišti a plánování nedělního návratu - jednou z variant je návštěva ExcaliburCity, druhou pak bazén Únanov. Dá mi někdo radu či doporučení?

Žádné komentáře:

Okomentovat