2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

pátek 2. července 2010

Gojko Mitič na Barrandově

Server digizone.cz ve svém článku Léto na TV Barrandov píše:
Nejviditelnější letní změnou na televizi Barrandov, kvůli které si tento program nechal vyrobit dokonce i nové znělky, je zařazení kultovních německých indiánek s Gojko Mitičem. Vedle Vinnetoua jde o nejznámější dobrodružné filmy s indiánskou tématikou, dnes je však lze označit spíš za filmy pro pamětníky.
Proč to tu zmiňuji? Vtip je v tom, že pro mé děti je to kouzelný večerní program na čtvrtek, kdy po týdnu vstávání do práce o půl šesté a usínání pozdě večer, kdy se po uspání dětí chci ještě alespoň chvilku věnovat svým soukromým zájmům a Intarnetu, tak ve čtvrtek už jsem večer celkem dost utahanej a to, že se děti dívají na "indiánku", považuji za celkem dobrý program pro večer - stejně je to vždy příběh plný záludností, děti se učí identifikovat, kdo je zlý a kdo dobrý, příběh je vlastně pohádkou, končí vítězstvím dobra nad zlem, ale pohádka je to trochu realistická, protože někoho z kladných hrdinů to stojí život.
Včera jsem navíc po "indiánce" šel uspávat Filípka, usnul u něj v posteli, on s sebou celou noc šil, párkrát se v noci probudil a na něco se mne ptal... Takže výsledek - v práci jsem se "doprobudil" až po silné kávě cca v osm hodin. Dopoledne však bylo živo a na nějakou únavu jsem rychle zapomněl.

Žádné komentáře:

Okomentovat