2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

sobota 17. července 2010

iPhone 4 versus HTC Evo

V Americe jsou produkty od Applu velký hit, to všichni víme. Své místo si vypracovává už i v Evropě a spousta lidí si kupuje jejich výrobky jen proto, že jsou cool.
Video (viz odkaz) skýtá pohled na takovéto zákazníky. Pozor! Nenechte se zmást jednoduchým grafickým zpracováním – myšlenkový obsah je skvělý. A čistá angličtina... S bezva titulky v češtině...
Tak se podívejte!

1 komentář:

  1. A na kurzy.cz se dnes mohli dočíst, že:

    Jobs odmítá, že by problémy iPhonu 4 byly způsobeny špatnou konstrukcí

    CUPERTINO, USA (MEDIAFAX) - Šéf společnosti Apple, která se musí vyrovnávat se ztrátou důvěry i ceny svých akcií, na tiskové konferenci odmítl nařčení, že nedávné problémy nového iPhonu 4 jsou způsobeny jeho špatnou konstrukcí. Uvedla to agentura Reuters.

    Podle Jobse problémy iPhonu 4 s přijímáním signálu jsou stejné, jako mají všechny produkty na trhu smartphonů, zvláště pak produktů společnosti Research in Motion, Samsung Electronics a HTC Corp.

    Podle Jobse není pravda, že problémy nového iPhonu 4 způsobila konstrukce zabudované antény. Šéf Applu obvinil média, že se snaží poškodit společnost, která dosáhla úspěchu.

    Nový iPhone 4 se dostal na trh teprve 24. června, někteří jeho majitelé si ale stěžovali na drastický propad síly signálu v některých případech, zvláště kdy při jeho držení byla zakryta anténa. Od prvních stížností Apple ztratil 16 miliard dolarů (cca 320 miliard korun) své tržní hodnoty.

    Podle Jobse je současná "anténagate" neuvěřitelná a jeho společnost velmi poškodila. "Takový je prostě život ve světě smartphonů. Telefony nejsou dokonalí. Naprostá většina smartphonů, které jsme testovali, se chovala úplně stejně," řekl Jobs.

    OdpovědětVymazat