2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

úterý 31. května 2011

Léto na TV Barrandov

Léto na TV Barrandov: Vinnetou...
Plné repríz bude léto na televizi Barrandov. Tím hlavním budou westernové filmy s Vinnetouem a Old Shatterhandem, jimž budou patřit úterní a sobotní večery od 20 hodin. Barrandov s nimi začne v úterý 28. června, kdy nasadí film Old Firehand. Následovat bude Vinnetou, Poklad na stříbrném jezeře a dalších třináct westernů s původním českým dabingem z dob Československé televize... To bude něco pro Filípka!

Barrandovský dětský blok Animáček bude mít vlastní nanuk
Oblíbily si vaše děti večerní animované pásmo Animáček na digitální plnoformátové televizi Barrandov? Filípek s Leničkou ANO! Takže se budu muset mít na pozoru v obchodech... Vedení tohoto programu se totiž rozhodlo, že bude Animáček propagovat vlastní nanukovou zmrzlinou. Ta se na trh dostane ve středu 1. června.
...
Nanuk Animáček by se měl dostat do prodejen díky jedné ze sedmnácti distribučních společností v České republice a dvou na Slovensku. Barrandov počítá s tím, že na svém webu navíc zveřejní interaktivní mapu, jež bude ukazovat, kde je možné tuto zmrzlinu sehnat. Ta však nebude jedinou, která by v budoucnu dětské pásmo propagovala. Počítá se například i s plyšovými hračkami. Ty se mají na trhu objevit na pozdim.


K tomu jen dopíšu za nás rodiče: No nazdar :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat