2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

čtvrtek 4. července 2013

Byl den první a byl den druhý

Takže ještě jednou si to zopakujme: včera se mi podařilo omylem odeslat nedopsaný příspěvek hned ráno z letiště. Budiž, stalo se , stalo, a pokračujme ve vyprávění.
Let probíhal v pohodě, sice jakési "turistky - všudebyly, všechoznají" sedící v letadle přede mnou měly spoustu nemístných poznámek na pilota, ale co, ať si "kdákají" co chtějí.
I cesta z Izmiru do Kusadasi autobusem nebyla ničím problematická; nejlépe se s tím vším srovnala Lenička, skoro vše prospala.
V resortu pro nás ještě nebyly nachystány pokoje, ale stejně jsme se hned těšili na pláž a později na oběd. Po obědě jsme pak cca o půl druhé konečně dostali klíče od pokoje, vybalili se a svorně usnuli.
V podvečer jsme objevovali možnosti resortu, dětský koutek, kavárnu, lobby bar, ... A večer po večeři jsme si dopřáli krátkou koupel v moři, sprchu a pelíšky.
Po prvním dni mohu říct, že je tu jediný problém - byť byla slíbena WiFi v celém areálu, jediné místo, kde funguje jakž takž spolehlivě, je prostor kolem recepce - tohle budu reklamovat jako nedodržení podmínek, protože právě internetové připojení bylo jedním ze základních požadavků na tento zájezd!



Z poněkud měkké postele mne sice ráno bolí zádá, ale deset hodin spánku mne "uvedlo do normálu".
A den jsme si prostě užívali: koupání v moři i v bazénu, Leničce se náramně líbilo v koutku pro děti, kde si malovala, Filip vydržel skoro celý den řádit v dětském bazénu, já s Pavlou se účastnil "ranní rozcvičky" a mini soutěže v petangu (omlouvám se za ten počeštěný přepis, pokud to někomu vadí) - pravda, trochu mi to ve výsledku připomíná film Hříšný tanec, dokonale organizované prázdniny pr bohaté, co si to mohou dovolit...
Akorát mne poněkud zklamalo setkání s delegátkou: výhradu vůči mizernému přístupu na Internet bagatelizovala, že prý je to tu problém všude. Tak proč to, sakra, inzerují, když realita je jiná?

Žádné komentáře:

Okomentovat