2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

sobota 23. srpna 2014

Přijela maminka

Ne že by tu dětem se mnou ten týden bylo špatně, ale "tatínek je tatínek a maminka je prostě maminka".
Po snídani jsme s dětmi vyrazili nahoru na kolonádu, ale že jsme došli Marušku s rodiči, skončili jsme, jako obvykle, na průlezkách u informačního centra lázní.
Před polednem jsme pak sedli do auta a jeli dolů do města Jeseník na nádraží, vyzvednout Pavlu, která za námi na víkend z Brna přijela. Děti se na ni samozřejmě hned doslova "nalepily". Jak říkám, "tatínek je tatínek, ale maminka je prostě maminka" :-)
Po obědě jsme vyrazili na zelený lázeňský okruh, v lese našli jedinou babku, a u hydroterapie řádili v ledové vodě - jediný jsem si dal "čapí jezírko". Pak přišel déšť, ale že jsem se už naučil zdejší počasí jakž takž odhadovat, dorazili jsme do hotelu právě s prvními kapkami a nezmokli.
Po večeři jsme si dali ještě krátkou procházku "za zvířátky", po žluté k vyhlídce na hřeben Hrubého Jeseníku, kde jsme byli i včera večer, a pak už se děti u pohádek "pelíškovali s maminkou v posteli" - na mne zbyla postel v jednolůžkovém pokoji, kterýžto oficiálně jest na tuto noc pronajat Pavle - výhodu to má, jest tento pokoj přímo nad restaurací Silesia, a tudíž mám k dispozici velmi slušný signál zdejší WiFi!

Žádné komentáře:

Okomentovat