2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

pondělí 28. dubna 2014

Dlouhatánský den

Vzhledem k tomu, že jsem vstával o půl čtvrté, už nad ránem jsem věděl, že to bude dlouhatánský den.
Ptactvo mezi 3. a 4. hodinou ranní nejkrásněji zpívá (tak nějak zní, jak si vzpomínám, ta hláška v jedné z povídek Š+G).
Brzké ranní vstávání má jisté malé výhody - dodělal jsem rest, zápis z VS.
Ráno jsme pak s Leničkou zavezli Filípka do školy, načež jsme se dlouhou kolonou aut sunuli na Lesnou do pedagogicko-psychologické poradny - aby si odtud ve finále Lenka odnesla "ortel", doporučení k nástupu do školy, neb za půlrok, co jsme v PPP byli prvně, se všestranně zlepšila a "na školu má řádně nastartováno", ve školce by se začala nudit.
Pak jsme přejeli na polikliniku do Líšně, pro potvrzení na školu v přírodě - a taky trochu neplánovaně pro třetí dávku očkování proti klíšťové encefalitidě.
Po nákupu v LIDLu jsme se vrátili dom, abychom po třech hodinách zase sedli do auta, dojeli pro Filípka do družiny a jeli společně znovu na polikliniku k paní doktorce. Ta se totiž dopoledne odmítla spolehnout na mou informaci a sama chtěla vidět, co že to má Fíšek na noze - ano, je to mykóza, budeme mazat mastí...
Večer pak neobvyklý divadelní trénink, dnes v kostele Sv. Michala, zkouška na Noc kostelů na živou varhanní hudbu!
Prostě nečekaně dlouhatánský den!

Žádné komentáře:

Okomentovat