2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

sobota 26. dubna 2014

Pohoda na pouti

Užíváme si poť ve Velkých Opatovicích.
Zdejší kostel je zasvěcen Sv. Jiřímu, Jiřího bylo ve čtvrtek, tudíž se koná pouť tento víkend, hned po Velikonocích.
Děti milují kolotoče, skákací hrady, cukrovou vatu a další "pouťové radosti". Samozřejmě umluvily tatínka a obsadili jsme na jednu jízdu i elektrické vozítko, co je napájené z drátěné sítě skrze jednoduchou trolej. A Lenička se těšila, že se sveze na poníkovi.


Lenka a poník Monty.
A teď v podvečer opékáme špekáčky, grilujeme maso (ráno jsem naložil pět kuřecích stehen), povídáme u ohně... Prostě pohoda.

PS1:
Ráno jsme do VO jeli objížďkou po trase Brno - Lelekovice - Vranov - Šebrov - Kateřina - Blansko - Boskovice, takže to nadělení, co se koná na křižovatce u Lipůvky, kde se vrací od kruhového objezdu ke klasické křižovatce (křižovatka styková), se nás netýkalo. Prý tam byly kolony se zdržením cca 1 hodina.

PS2:
Předpověď počasí na květen - "Déšť a zima, tak by měl vypadat téměř celý květen, předpovídají meteorologové. V nadcházejícím měsíci by se průměrné teploty měly pohybovat pod 13,4 °C a srážkově by měl být naopak nadprůměrný." - se mi vůbec nelíbí :-(

Žádné komentáře:

Okomentovat