2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

středa 19. února 2014

Luhačovice 2014 (díl třetí)

Dnešní počasí sice nebylo tak přející jako včera, ale vůbec to nebyl špatný den.Alespoň z hlediska "našich jarních prázdnin".
Takže zase pár odrážek:
  • Po snídani jsme se chvíli poflakovali na pokoji (sveďme to na zatažené spací počasí), pak jsme zašli na skoro hodinu na bazén, dali si malinkou svačinu a šli na malý výlet, obejít přehradu (což je cca 4 km).
  • Odpoledne jsme odpočívali, děti si hrály a malovaly. Pak jsme cca půl hodiny bláznili v bazénu, a následně se nechali půl hodiny prohřívat vířivkou.
  • Po dobré večeři jsme se natáhli na postel a sledovali čtvrtfinálové utkání Česko - USA, které ale skončilo 2:5 - naděje na semifinále žila jen krátce v první třetině, kdy český tým dokázal s Američany držet krok..
  • Samozřejmě víme i o dalších výsledcích:
    1. Zlato! Rychlobruslařka Martina Sáblíková nedala v závodu na 5000 metrů na olympijských hrách v Soči soupeřkám šanci a vybojovala zlato. Trojnásobná olympijská šampionka. Tři zlaté medaile, víc jich v historii získala pouze sportovní gymnastka Věra Čáslavská a atlet Emil Zátopek. Nikdo z českých sportovců navíc nezopakoval triumf na dvou zimních olympiádách po sobě.
    2. Další medaile pro biatlon. Čeští biatlonisté Veronika Vítková, Gabriela Soukalová, Jaroslav Soukup a Ondřej Moravec nestačili na olympijských hrách v Soči jen na Norsko. Stříbrná za smíšenou štafetu na 2x 6 km a 2x 7,5 km.
  • Závěr hokeje jsem už nesledoval, šel jsem s oběma dětmi na "večerní bazén", měli jsme ho jen pro sebe. A Filípek plaval jak o závod, já si "zakřižoval" 15x tam a zpět, a pak si s Leničkou házel balónkem.
  • Teď už asi všici v sousední místnosti usnuli u Křemílka a Vochomůrky...

Žádné komentáře:

Okomentovat