2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

sobota 18. září 2010

Nový kuchyňský stůl

Dopoledne jsem byl v JYSKu pro nový kuchyňský stůl, doma my jej děti pomáhaly sestavit, a pak jsme si u něj společně pochutnali na obědě.
Hlavní předností nového stolu je to, že je o trochu větší, takže se u něj nají pohodlně šest lidí (nás bylo i s babičkou pět). A hlavně, má nohy přesně v rozích, takže lze pohodlně zasunout židle ke stolu (dosud naráželi židle na nohy stolu).

Odpoledne (obě děti poslušně spaly) jsme jeli na plavecký bazén na Kraví horu, děti byly náramně spokojeny a my mile překvapeni. Za cenu 70,- Kč je nabídka služeb (bazén, dětský bazén, vířivka a pára) velmi pestrá, stavba v moderním stylu, bez zbytečných parádiček, ač strohost betonu někdy trošku překvapuje... Ale vše finkční, jak má být.
Po návratu jsme byli hladoví, "zatočili" s ciabattou, kterou jsem dopoledne upekl, takže peču znovu (viz mé stránky o chlebu).

Žádné komentáře:

Okomentovat