2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

úterý 24. června 2014

Zahradní podvečer

Odpoledne jsem u školy vyzvedl babičku, Lenku a Filípka (babička je už vyzvedla ze školky a družiny) a jeli jsme na zahrádku. Pavla tam dorazila přímo z práce.
A na zahrádce jsme zaštipovali a podvazovali rajčata, zalévali, grilovali párečky, děti běhali nahé pod "sprchou ze zahradní hadice", dosázeli jsme kedlubny (trochu nám na zahradě řádí škodná, srna, se sousedem marně hledáme, kde zpevnit plot, kudy že to chodí na návštěvu...), děti sklízeli hrášek.
Doma pak koupání a uspání - mohli jsme si dovolit být na zahradě do sedmi, bo úkoly už se nedávají, ale zcela prázdninový režim ještě nenastal, ráno se musí do školy a školky vstávat normálně.
Leničce jsem ještě před usnutím (jak běhala na zahrádce nahá a bosky) tahal z palečku na noze tři drobounké trnečky... Samozřejmě za pomoci lupy, očička už bez této "berličky" nějak nestačí!
Sakra, je mi teprve 43, co budu dělat po padesátce?

Žádné komentáře:

Okomentovat