2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

pondělí 16. dubna 2012

Dělníci zprava útočí

Zase se ozývají dělníci, tentokrát zprava, poznávacím znamením jsou holé hlavy, neznalost dějin a ústavy.
Dovolil jsem si parafrázovat Tomáše Kluse a jeho text, když už včerejší zpravodajství ČRo uvádí další, dle mého úsudku pěkně "prašivý a podlý" kousek DSSS:
Holešovskou výzvu si jako občanské sdružení zaregistrovala 3. dubna u ministerstva vnitra Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS). Upozornil na to zpravodajský server Týden.cz. Zakladatele výzvy, pod jejíž hlavičkou se v posledních týdnech konaly protivládní demonstrace tisíců lidí v celé České republice, to zaskočilo. Sami totiž také žádali o registraci sdružení, ale předběhla je nacionalistická DSSS. Podle údajů ministerstva je členem přípravného výboru nově zaregistrovaného sdružení s názvem Holešovská výzva místopředseda DSSS Jiří Štěpánek. Také adresa sdružení je stejná jako u DSSS a její předchůdkyně, Dělnické strany. Tu v roce 2010 rozpustil soud zejména proto, že u ní shledal návaznost na nacionální socialismus a podněcování k násilí. Jeden z členů vedení DSSS serveru anonymně sdělil, že registraci sdružení strana provedla, aby tak získala další příznivce.

Žádné komentáře:

Okomentovat