2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

čtvrtek 25. února 2010

Hlavně zdraví

Leničku trápí vyrážka, na hýždích a na stehýnkách, naštěstí je to neinfekční, jak Pavle v úterý potvrdila paní doktorka, takže může volně mezi děti. A tak hned po návštěvě lékaře zamířily "holky" do do "Človíčka" do Lužánek.
Tématem mých posledních dní, jak nasvědčuje blog Strnadova, je problematika parkování, odvozu odpadků... Po dlouhé době se snad, konečně, začíná něco dít. Ne všichni úředníci jsou hluší. A v úterý ráno byly uděleny první pokuty špatně zaparkovaným autům.
Po pondělních problémech s vyrážkou následoval v úterý problém jiný: Lenička se večer poblinkala do postele, ač tentokrát to bylo dle mého názoru nikoliv špatným jídlem, ale tím, že večeři musela nějak nepozorovaně shltat, neb ty kousky, které z ní šly ven, byly přímo obrovské. Víc k tomu říct nemohu, u večeře jsem doma nebyl, bo jsem měl schůzi Výboru samosprávy. Takže úterní pozdní večer byl o praní prádla, převlékání postele, omytí mrňouska...
Ve středu Pavla nechala doma i Filípka, protože pokašlával, a ve čtvrtek jsme se dohodli, že odhlášku ze školky prodloužím i na pátek, protože se to s Filípkem nelepší. Je sice bez teplot, ale stále chrastivě odkašlává.
Středeční večer byl ve znamení divadelního tréninku, děti hlídala babička, navrátivší se ze Soběslavi, takže jsme mohli na trénink s Pavlou sami.

Žádné komentáře:

Okomentovat