2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

neděle 7. února 2010

Víkend u babičky

Byl to takový poklidný hezký víkend.
V sobotu mi celá rodina spala až téměř do devíti. Já zatím ozálohoval FD, připravil auto (v pátek po tréninku jsme zaparkovali poněkud dál od domu), uklidil v kuchyni. Cestou do VO jsme se stavili na nákupu v Globusu, Leničce koupili 3 košilky a spoutstu drobností domů.
Ve VO nás babička pohostila, dětmi velmi oblíbenou, rajskou polévkou a šunkofleky. Pak jsme se, nejprve já a posléze i Pavla, neúspěšně pokoušeli uspat děti. Odpoledne se sešla celá rodina, pogratulovali jsme babičce k narozeninám, a u spousty jídla a pití povídali v příjemné atmosféře až do večera.
Večer samozřejmně nastal úkol zhostit se nádobí a úklidu, Filípka jsme "prodali" strejdovi "nahoru" na video, když si pěkně poprosil o pohádku... A brzy jsme padli do postele.
V neděli dopoledne jsem pomáhal Lucce s matikou, po obědě jsme jeli dom, po nákupu v Kauflandu dojeli na Vinohrady,vybalili, už před šestou okoupali děti, aby se mohli dívat na pana Tau, večerníček a Animáčka. Po skončení těchto pořadů je, doufám, uspíme, bo odpoledne spaly jen chvilku v autě...

Žádné komentáře:

Okomentovat