2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

pondělí 11. února 2013

Luhačovice - první scéna (zase po roce)

Opakujeme loňskou akci [1], [2] - jarní prázdniny v Luhačovicích, v hotelu Adamantino, tentokrát na tři noci.
Opět to vezmu v bodech, jak to bylo, je a bude:
  • Cesta probíhala hladce, na rozdíl od loňska nepanuje mráz, teplota je kolem nuly, a při pondělním dopoledni je na silnicích opět téměř prázdno. Ještě v Brně jsme si nakoupili v LIDLu, no a protože jsem si cestou vzpomněl, že jsem zapomněl vzít prodlužovačku, zastavili jsme se v Kauflandu ve Zlíně.
  • Tentokrát je na nás hotel připraven, místo dvou dospělých (poukaz) jsme jeden dospělí a dvě malé děti, dostali jsme grátis navíc jako laskavost, bo hotel není plný, třílůžkový pokoj.
  • U jídla jsme se dohodli bez problémů, akorát Lenka už u první večeře málem usnula.
  • O hotelu platí stále totéž co loni: má svá nejlepší léta za sebou, stará dřevěná okna jsou slabou ochranou proti zimě, dokonce škvírou u balkónového okna jest vidět ven skrze rám.
  • Stále však platí, že je tu milý personál.
  • WiFi funguje bez problémů (snad že máme pokoj blízko recepce).
  • Sešlost časem je velmi patrná v hotelovém bazénu, kde vybavení nějak moc připomíná to, jež bylo standardem na bazénu v dobách, kdy jsem se učil plavat - stejné sprchy, stejné šatny, jak to bývalo někdy kolem roku 1980. Jen mám dojem, že dno bazénu má nové pokrytí vinilovou fólií. A se sprchami bazénu kontrastuje nová vířivka (už jsme si ji dnes užili) a sauna (kam půjdeme až zítra).
A Léňa mi tu už skoro spí...

Žádné komentáře:

Okomentovat