2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

neděle 16. prosince 2012

Třetí adventní

Tak, máme za sebou třetí adventní neděli.
Děti byly dopoledne s maminkou v divadle Radost na dětském představení Sněhurka a sedm trpaslíků, vrátily se domů náramně spokojeny, doma je čekal oběd, za nějž mne pochválily: oblíbená bramborová kaše a řízky.
Odpoledne pak bylo hlavně ve znamení pečení...

Trochu mne rozlaďuje předpověď počasí na příští týden (V pondělí bude zataženo, déšť nebo déšť se sněhem, teploty vystoupí na 0 až 4 °C. Také v úterý a ve středu bude zataženo až oblačno, místy déšť nebo déšť se sněhem. Noční teploty mezi 2 až -3 °C, denní pak 0 až 4 °C. Ve čtvrtek bude oblačno, ojediněle déšť se sněhem. Noční teploty klesnou na +1 až -3 °C, odpolední vystoupí na -1 až 3 °C. Konec týdne přinese oblačno až polojasno, ojediněle občasný déšť se sněhem, od středních poloh sněžení. Noční teploty se zastaví mezi -1 až -6 °C, při malé oblačnosti až kolem -8 °C. Denní teploty se budou pohybovat nejčastěji mezi -2 až +3 °C.) - zima nijaká, mokrá a uplakaná. Sněhu si děcka asi moc neužijí... Vlastně bude hlavně nevlídno.
Bohužel z toho hrozí, že nevlídní budou i lidé :-o

Žádné komentáře:

Okomentovat