2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

pondělí 12. března 2012

Cesta do Oberammergau

Dnešní den pro mne byl "cestovní".
Zahájil jsem totiž svou týdenní pracovní cestu, jejímž cílem je NATO škola v Oberammergau a zpracování pilotního ADL kurzu.
Brzy ráno jsme se dle plánu vydali na cestu, před jedenáctou na poslední benzínce Shell před Rozvadovem doplnili palivo a já vystřídal kolegu v řízení, projeli kusem Německa, za Mnichovem jsem řízení předal třetímu kolegovi, a krátce po 14. hodině jsme dorazili do cíle, malebného horského městečka Oberammergau. Dobře, že jsme si cestu naplánovali tak, jak to bylo - díky jižnímu obchvatu Prahy nás ranní špička nezasáhla a Mnichovem jsme projížděli před tou odpolední. Později odpoledne to v Mnichově prý bývá hrozné, podobně jako v centrech jiných měst. A Mnichov podobně jako Praha má obchvat jen od východu na západ po severním okraji, tedy nikoliv "celý dokola", a my z něj potřebovali na jih, takže nám byl obchvat k ničemu.
Ubytovali jsme se v hotelu U růže (anglický web zde), po dlouhé cestě si dopřáli krátký relax, a pak "malý průzkum" tohoto ospalého městečka.
Teď večer vyřizuji všemožnou mailovou poštu a půjdu brzy spát... Cestování je přece jen poněkud únavná záležitost.

Žádné komentáře:

Okomentovat