2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

čtvrtek 15. března 2012

Počasí, NATO school a jiné

A pokračuji ve stejném duchu, předchozího dne chystám střípky ke zveřejnění ráno.
Nejprve momentky a jejich komentář:
  1. Poslední okno vpravo nahoře na balkóně... To je můj pokoj. První den byl "roháček" trochu vystydlý, ale dnes už to neplatí.
  2. Je tu krásně...
  3. ...byť "paní Zima" ještě vládne (v noci 0 °C), ve dne 15 °C)
A zase několik odrážek postřehů:
  • Středeční den nebyl tak teplý jako úterní, ostatně ráno zakryla údolí mlha či nízká oblačnost a rozplynula se až kolem desáté.
  • Diskuze kolem ADL nám ukázala další možnosti, ale hlavně jsme dostali varování: zpracování kurzu je cca o dvou stech hodin práce, a to se myslí jen příprava kurzu, nikoliv jeho testování, konzultování problémů atd. Takže náš produkt z této zahraniční cesty bude skutečně jen "nástřel". A to asi "doma" někteří "těžce ponesou".
  • Kde jsme tu jedli, zatím jsme zkonstatovali, že vaří celkem dietně, nic neplave v tuku, jako často u nás...
  • Noční obloha je jakoby blíž (však jsem na horách) a hvězdy nádherně září, nejen perly: Jupiter a Venuše, ale našel jsem i, myslím, Merkur.
  • Už si sumíruji, co zítra, resp. v pátek nakoupím před cestou domů v LIDLu, například vejce, kolem nichž v ČR údajně vládne cosi jako šílenství a je z nich nedostatkové zboží...

Žádné komentáře:

Okomentovat