2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

úterý 6. března 2012

Dnes jen o počasí

Protože se chystám na zahraniční služební cestu do Německa (kde není zas až tak významně jiné počasí než u nás), zajímal jsem se i o dlouhodobou předpověď na březen, neboť ranní teploty už zase padají pod nulu.
V příštím týdnu má být oblačno až zataženo, místy s deštěm nebo přeháňkami, od středních poloh sněhové, postupně sněžení jen v horských oblastech, koncem týdne pak částečné ubývání oblačnosti i srážek. Po ránu ojediněle mlhy. Ranní teploty 2 až -6°C. Denní teploty 2 až 6 °C, koncem týdne kolem 8 °C.
Když si přeložím oficiální předpověď pro sebe (jedu do Oberammergau, jižně od Mnichova), na Alpy moc výhled pro mraky asi nebude a je třeba si s sebou vzít nejen k uniformě nejen vojenskou bundu, ale i svetr.
Mimochodem, i koncem března prý bude oblačno až polojasno, občas déšť nebo přeháňky, v horských oblastech přechodně sněhové. Ke konci měsíce přibývání oblačnosti a srážky četnější. Ranní teploty 4 až -2 °C. Denní teploty 5 až 12 °C.
Takže moc jarně ještě nebude...

Žádné komentáře:

Okomentovat