2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

čtvrtek 27. října 2011

Češi v krizi v poločase

Společnost pdMEDIA, organizátor soutěže Zlatá koruna a fór Zlaté koruny, dokončila po třech letech natáčení televizního dokumentu "Češi v krizi v poločase" o dopadech globální krize v České republice. Dokument byl v premiéře odvysílán dnes, ve čtvrtek 27. října na programu ČT2 v prime time od 20,00 hod. Repríza bude následně odvysílána týden poté ve čtvrtek 3. listopadu 2011 v 10:40 opět na programu ČT2.
V hodinovém snímku, jehož autorem a režisérem je Pavel Doležal, vystupují přední čeští ekonomové, politologové, historici, politici a mnohé známé osobnosti.


Nutno říct, že to bylo natočeno a seskládáno velmi dobře - jen jsem se nedozvěděl nic, co bych už nevěděl. Že je společnost "nezdravá", že nejde žít na dluh, že nejde si donekonečna brát úvěry (a mnohdy dokonce s plánem nic nesplácet) a myslet si, že to "nějak dopadne" - to už bylo napsáno mnohokrát, už jsem tu (například dnes) mnohokrát citoval spoustu textů na dané téma.
Jenže: když spousta lidí (od těch obyčejných až po vrcholové politiky) neslyší... Jakoby byly úplně hluší...

Žádné komentáře:

Okomentovat