2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

středa 26. října 2011

Školní batoh pro Filípka

Vzhledem k tomu, že příští rok půjde Filípek do školy, a tudíž tuší, že mu "Ježíšek přinese" batoh, začli jsme se "rozhlížet".

Zatím máme vyhlídnutu variantu "z lepší třídy", značku TOPGAL (sám od nich mám skvělý batoh na notebook), a to SET PRO ŠKOLÁKA SET 024 (tedy školní sada - školní batoh CHI 164 C + školní pouzdro a kapsička na krk).
Pokud má k tomuto našemu výběru kdokoliv jakoukoliv připomínku, pište. V diskuzi na příslušné webové stránce nic není - a stejně není nad rady a zkušenosti přátel a známých...

1 komentář:

  1. Zdravím,
    sice momentálně děti nemám :-) ale TOPGAL rozhodně můžu doporučit.. Sama jsem od nich měla dva školní batohy (pravda, už to nějaký pátek je), ale vydržely opravdu dlouho (4 a 5 let) denního nošení a celkem velkou zátěž.. A i prckům, které jsem hlídala se Topgal osvědčil.. Co určitě můžu doporučit, tak je vhodná minimálně jedna boční kapsa na pití (či jiné občerstvení). Dost také záleží na tom, jak dítko budete zatěžovat kroužky.. Když dítko po škole s batohem jde ještě na flétnu a táhne s sebou nástroj i noty (apod) tak ocení větší množství bočních kapes, kde může mít sváču navíc :-)
    JB

    OdpovědětVymazat