2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

čtvrtek 6. října 2011

Nestíhám - a nestačím se divit

Za poslední dva dny nějak nestíhám. Ani poslouchat rádio. No a pak se nestačím divit, když si přečtu mailové zpravodajství ČRo - to se zaměstnanec AČR musí až ze správ dozvědět, že "pánové nahoře" už zase vymýšlí nové unifromy?

Obrana ve čtvrtek vypíše novou soutěž na dodávku uniforem
Ministerstvo obrany ve čtvrtek vypíše novou veřejnou zakázku na nákup vojenských uniforem za tendr, který v září zrušila, neboť se jí nezdál transparentní. Řekl to ředitel sekce vyzbrojování Pavel Bulant. Z původní soutěže vypadla většina přihlášených firem kvůli nedodržení zadávacích podmínek. Zadání zakázky je podle Bulanta nyní takové, aby se nedala dezinterpretovat. Obrana za nové stejnokroje zaplatí v příštím roce 50 milionů a o rok později dalších 40 milionů korun. "Pokud vše půjde dobře, mohli bychom koncem března podepsat příslušné smlouvy," řekl ČTK Bulant. První dodávka nových uniforem by pak podle něj mohla přijít ve druhém kvartálu příštího roku.

Žádné komentáře:

Okomentovat