2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

úterý 16. srpna 2011

Chléb a hry

Chléb a hry.
Kde je chléb?
Politici nám nabízejí jen ty hry...


Jojo, žijeme ve světě, kde nám politici jdou špatným příkladem. Co kdo nalže je denodenní otázka, a otázka kdo co má vlastně kontrolovat a kdo za co odpovídá zůstává bez odpovědi. Takže si můžeme jen povzdechnout s poznámkou IH: Kdo zajistí, aby proběhla řádná Kontrola kontrolora?



Ještě že se "prostý lid" může těšit alespoň na televizi. Hned dva poklady archivů se objeví na Barrandově od září. Od pátku 2. září to bude konkrétně Inženýrská odysea, která bude nasazena na 20. hodinu - zkusím si najít čas na znovuzhlédnutí seriálu, který si matně pamatuji ze svého mládí.
Barrandov také na podzim zopakuje Ženu za pultem s Jiřinou Švorcovou v hlavní roli. Prostor jí dá o sobotním odpoledni od 16:00 hod. Zahraničním zástupcem starších seriálů pak bude pětadvacetidílná italská Chobotnice s legendárním policejním inspektorem Corrado Cattanim, známá z Československé televize (od 7. září každou středu ve 21:45).
Co se týká filmů, úterky budou věnovány westernům. Připraveny jsou mimo jiné snímky Pro hrst dolarů, Pro pár dolarů navíc nebo Psanci.
Více na digizone.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat