2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

neděle 19. ledna 2014

Mazalové na Déčku

Celá rodina jsme se dnes dívali na nový seriál ČT na Déčku, Mazalové.
Jak si lze přečíst na webu ČSFD, jde o komediální seriál o nelehkém soužití hradních strašidel s příšernou rodinou Mazalů.
Mazalové jsou rodinný komediální seriál, který nás zavede na starobylý hrad Oreb, kde si spokojeně žije nevelká skupinka kouzelných bytostí. Jejich klid je zásadně narušen příchodem nových majitelů hradu. Od této chvíle musí strašidla čelit nesnesitelné zbohatlické rodině Mazalů (a jejich prostřednictvím všemožným nástrahám dnešního světa), což se ukáže jako úkol téměř přesahující veškeré jejich schopnosti, včetně těch kouzelných.
Plně souhlasím s příspěvkem jednoho z diskutujících:
Je třeba si uvědomit, že je to určeno především dětem a ne šťouralům, kteří se cítí povoláni k tomu, zachraňovat televizní a filmovou tvorbu. Jasně, Táborského role je obšlehnutý Holly z Červeného trpaslíka, umělý smích si taky mohli odpustit, ale jinak to žádná velká hrůza není.

Ač jsem u sledování seriálu věšel prádlo, bavil jsem se.
A tak při uvědomění si, že Filip občas sleduje na Smíchově Přátele, je to dobrá česká dětská varianta sitcomu...

Žádné komentáře:

Okomentovat