2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

středa 16. července 2014

Bítovská pohoda

Máme tu "bítovskou pohodu".
V úterý dopoledne jsme konečně (to "konečně" je s ohledem na to, že jsme na tomto místě na dovolené, jak jsme to počítali, zaručeně minimálně po čtvrté) došli na hrad Cornštejn. Pravda, prohlídku jsme zamítli s odkazem na plán zúčastnit se té sobotní, večerní, se strašidly. Ale vylezli jsme na hradní předsunutou věž, sešli pak po silnici dolů k přehradě a zpět po cestě kolem přehrady do kempu. Děti ani moc neprotestovaly, hlavně proto, že jsme šli dvě rodiny po hromadě. Filip s Lenkou tu už mají kamarády Štěpánku a Jirku.
Odpoledne šli děti na střeleckou soutěž - a Filip kupodivu se čtyřmi dalšími kluky musel absolvovat rozstřel o druhé místo, a tak odešel s bramborovou medailí.
Večer jsme šli na procházku (zase obě rodiny) k půjčovně elektrolodí, cestou zpět děti trojčily, a pak padly do postele.
Před usnutím jsem zjistil, že mne definitivně opustil mobilní telefon Ericson, co je v něm jedna stará SIMka, mající mimo jiné za úkol "čekovat" zprávy na služebním mailu - asi se do něj budu muset občas podívat přímo na počítači, jenže k Internetu se tu loguju jen málokdy. WiFina VZ Bítov je s mizerným dosahem, a WiFina kempu Bítov má zase mizernou kvalitu a kolikrát vypadne během prvních pár vteřin připojení.
Dnes dopoledne byl náplní tenis a koupání v přehradě, odpoledne jsme pak jeli lodí na hráz Vranovské přehrady, prošli se k oblíbené "pirátské lodi" a pluli zase zpět. Takové milé dovolenkové odpoledne.
A teď večer? Opékání, soutěž ve zpěvu, ... Naše děti soutěž nastartovaly, teď už tancují, já zatím griluji...

Žádné komentáře:

Okomentovat