2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

čtvrtek 3. července 2014

Ryze plážový

Ráno nás budil budík (8:15) - venku azurově modrá čistá obloha, na snídani jsme se z pokoje "vykopali" až ve čtvrt na deset, a na pláž dorazili až těsně před desátou.
Houpali jsme se ve vlnách na nafukovacích matracích, hráli petanque - a slunko pálilo.
Zhruba ve dvě jsme se šli "schovat" na pokoj, Pavla s Leničkou šli ještě krmit labutě kolem říčního kanálu, který denně skoro vytrvale křižuje přívoz (IL TRAGHETTO).
Odpoledne jsme se zase vrátili na pláž, děti pak ještě chtěly k hotelovému bazénu (neboť tam byla jejich italská kamarádka Mary Sone).
Večer jsme pak jeli zase do části Altanea, do pizzerie Green Day - opět společná večeře s přáteli. Ale po dnešním horkém dni nějak děti neměly hlad, takže objednané pizzy jaksi nepadly celé, část jsme si odvezli na pokoj zabalené... Poslouží zítra jako oběd. (Jen tedy - v souladu s jinými kritizujícími na webu - se mi moc nelíbilo, že při 3 pizzách nám účtovali 4x couvert, a ještě k tomu na rozdíl od obvyklého jednoho eura to bylo 1,3 EUR na osobu, to nebylo právě férové.)
Nad městečkem visí "turecký srpek měsíce", děti se dívaly na Mravenčí polepšovnu... Vypadá to na tropickou noc :-(

Žádné komentáře:

Okomentovat