2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

sobota 14. ledna 2012

Výjimečný den

Zhruba za hodinu vyrazíme pro děti. Už jsme je 24 hodin neviděli...

Takže po pořádku a jasně. Neb ten úvod zněl možná děsivě.
V pátek odpoledne jsme děti předali do péče oddílové vedoucí oddílu Medvíďata PS Vinohrady, kam od září loňského roku oba chodí, na víkendovou akci "Pátek Třináctého". Děcka se tam těšila, tak uvidíme, co budou dnes večer vyprávět (pokud Filípek nebude zase tvrdit své oblíbené "už jsem všechno zapomněl", což říká vždy, když se mu vyprávět nechce).
Dle programu měli cosi tvořit (program hlásá "rukodělky"), měli být někde na bazéně, něco si promítat... Jak říkám, uvidím, co budou vyprávět.
Každopádně pro nás to bylo výjimečné. Babička "na hlídání" tu v pátek večer byla jen "pro zichr", kdyby snad večer vedoucí volala, že si máme pro Leničku, která měla tímto ve spaní mimo domov bez rodičů vlastně premiéru, přijít (a my byli samozřejmně na pravidelném divadelním tréninku). Nestalo se tak.
A nutno říct, že s průběhem dne, kdy tu děti nebyly, se nám oběma, mně i Pavle, ten den začal zdát čím dál víc prázdný. Stihli jsme spoustu domácího úklidu, do detektivky nikdo "nekřičel a neposkakoval a nedožadoval se pozornosti", no prostě to "bylo divné" a vlastně se už teď těšíme, až si pro děti za hoďku půjdeme...

Žádné komentáře:

Okomentovat