2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

pondělí 14. října 2013

Kdekdo k tomu něco chce říct

Přímý přenos České televize využil Josef Váňa také k předvolební podpoře Andreje Babiše. "Nevyhráli jsme Velkou pardubickou, ale myslím, že kdyby vyhrál volby pan Babiš, aby tenhle sajrajt, který tady přetrvává, dal do pořádku, tak bych byl hrozně rád."
Váňa tak přeci jen "ukradl" kus slávy vítěznému žokeji Janu Faltejskovi a Orphee des Blins. V internetových diskusích a na sociálních sítí se místo výkonu vítězné dvojice rozebírá právě vhodnost či nevhodnost Váňova výroku.
Zdroj: sport.idnes.cz


Dvakrát fuj! ulevil si doktor Macek nad Babišem a žokejem Váňou


Já osobně k tomu dodám toto:
  • Ať si pan Váňa, pan Jágr, pan ... říká co chce. Někdo je natolik známou osobností, že má možnost to říkat do televize. Někdo (vlastně každý) to má možnost napsat na web, jen jaksi čtenářstvo má menší rozsah než divácká obec televizní.
  • Stejně panu Babišovi z očí koukají čertovské plamínky, plete si politiku s obchodem. Chce vymýtit mafii. Ale kdo je ta mafie? Neměl by náhodou říkat "my jsme mafie"? Netěžil dosud z "mafiánského kapitalismu", který je v ČR skoro standardem?
  • Koho tedy volit? Snad "piráty", snad KDU-ČSL (pro lidi, které znám; ne že bych věřil programům partají) / tak mi to radila volební kalkulačka; pravda, první mi napovídala tu stranu, co má na plakátech pana Klause, ale vzhledem k hlubokému nesouhlasu s jeho "amnestií - tím divným krokem na konci prezidentování" to jaksi nepřipadá v úvahu...
  • Vlastně v tom příliš jasno nemám, ale nějaká věta pana Váni po posledním dostihu v jeho životě mi určitě názor nezmění.
Ale volit půjdu, i když dosud nevím jistě koho!

Žádné komentáře:

Okomentovat