2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

neděle 22. listopadu 2009

Filípkovy narozeniny

Jak jsme oslavili Filípkovy narozeniny?
Včera dopoledne jsme jeli do obchodního domu IKEA, já, Filípek a obě babičky. Zašli jsme si na ranní kávičku, a pak jsem Filípka zavedl do dětského koutku. Filípek je rád v kolektivu nových dětí, a navíc, že zde byl v den svých narozenin, dostal tričko a 5 škudlíků, dětských penízků, k dobru. Takže až příště pojedeme do IKEA, už Filípka naučím, že si za své penízky může i něco koupit. S babičkami jsem pak prošel celou ikeu. Koupili jsme ze pár drobností, mimo jiné krytky na rohy stolu ve tvaru tlapiček, no a hlavně dvě nová křesla do obýváku, i s podnožkami pro unavené nožičky. Po obědě děti usnuly, já smontoval křesla (mají to dobře namyšlené, šlo mi to celkem od ruky) a nachystali jsme vše na příchod návštěvy.
Po třetí hodině dorazil Libor s Evou, Lucka s Davčou a Vašek s dětmi, všici jsme Filípkovi pogratulovali, dostal spoustu dárků, povídali jsme si u dortu a jednohubek, prostě bezva odpoledne. Pár dárků dostala i Lenička, bo jí je právě rok a půl. Mezi narozením našich dětí je totiž přesně na den dva a půl roku!
Teď si děti hrají v obýváku s novými hračkami. Dáme si dopolední kávičku a vyrazíme na procházku. Co víc chtít od poklidného mlhavého nedělního dopoledne.

Žádné komentáře:

Okomentovat