2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

neděle 29. listopadu 2009

Nahatá holka

Po přečtení nadpisu si možná čtenář říká: co nám to tu chce psát, ale netřeba se bát, nebude to nic nemravného, bude to jen obyčejný popis obyčejné neděle v rodinné pohodě.
Ráno mne probudilo volání z Leniččina pokojíčku. Bylo už sedm hodin, nutno tedy říct, že nás Lentilka nechala spát dlouho. Došel jsem za ní do pokoje a co nevidím: Lenička stojí v postýlce nahá, jen v plence, pyžámko, které si sundala, leží před postýlkou, stejně jako peřinka, polštářky, mazlíčci a plyšáčci, prostě vše, co ve své postýlce s ohrádkou měla. Protestuje tak proti tomu, že asi volala dlouho a nikdo stále nešel, všichni tvrdě spali.
Dopoledne jsme byli u babičky, já musel zajistit odečet vodoměrů ve dvou vchodech, získal jsem od pár dalších spolubydlících jejich mailové kontakty, tak jim ještě zítra napíšu o webových stránkách samosprávy, které provozuji taktéž na tomto blogovém serveru.
Odpoledne uspání dětí, diskuse o objednání lišt k napojení koberců mezi pokoji, procházka s Leničkou a standardní večer: večeře, večerníček, koupání a uspávání dětí...
Tož dobrou noc...

Žádné komentáře:

Okomentovat