2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

neděle 25. prosince 2011

Carcassonne jako symbol pohody

Než si dáme s Pavlou odvetu Carcassonne (museli jsme si na internetu najít návod, bo už jsme zapomněli pravidla - děti si dělají "druhé Vánoce", jsou v péči babičky u jejího stromečku), tedy než si dáme druhé kolo po tom odpoledním, při večerní pohádce, dovolím si napsat pár řádků.
Jak z výše uvedeného plyne, po dopoledni, kdy jsem pekl kachničku, měli jsme ji k obědu s knedlíkem a bílým zelím, Lenička si hrála s Play-Doh a Filípek skládal druhou variantu Lega, jsme po obědě děti "odeslali" k babi a osiřeli doma. A užívali si klidu, pohody, domácnosti bez dětí.
Trochu jsme uklidili, zahráli si Carcassonne, na nějž nám jinak nezbývá čas, odpočinuli. Chvíli jsem dělal pořádek v dokumentaci (a našel dokumenty, na jejichž základě bude ještě třeba v úterý přes internetové bankovnictví učinit za operace před koncem roku). A malinko nasával informace z internetu.
Zajímavost z oblasti telefonů: Osobně jsem odolal SMSkovému přáníčkovému šílenství a poslal jen SMSky, které chtěla Pavla, v hlavě už si stejně sumíruju obvyklý "novoroční mail"...

Žádné komentáře:

Okomentovat