2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

úterý 4. května 2010

Střípky k uplakanému úterku

Dnešní den je zatažený, "uplakaný", ale na duši se snažím mít sladce a nevšímat si těch, co se vytrvale snaží den kazit, po pracovním dni mne čeká odpoledne a večer bez povinností, nepočítám-li diskusi s "pojišťovačkou".
A teď ty slíbené střípky:

Už jsem to tu myslím někde zmiňoval: agentura Mediafax, jejíž zprávy jsou často publikovány na serveru kurzy.cz, je začleňována do struktury televize Nova. Slovy serveru digizone.cz: "Tisková agentura Mediafax, kterou vlastní mediální dům Central European Media Enterprises (CME), je pomalu začleňována do struktury televize Nova. Informuje o tom odborný web Mediář.cz".
Další perličkou z mediálního světa, kterou bych chtěl zmínit, je článek Martin Ondráček: Nova by měla dostat metál za to, že přivedla lidi k internetu. Je zajímavé, že titulek je pozitivní, ale článek se týká témat, která tak pozitivní nejsou. Samotná zmínka v článku na téma Internetu pak říká:
Na tn.cz ale budou chodit spíš ti mladí, protože starší diváci moc internet nemají.

Nova by měla dostat metál za to, že jsme hodně lidí přivedli k internetu. Protože věřím, že ve chvíli, kdy jsme do toho začali šlapat, hodně lidí, kteří zatím internet neměli, si ho pořídilo právě kvůli tn.cz. Byli zvědaví, co tam bude.
Tak za to možná dostanete zase nějakou anticenu (Nova loni obdržela za projekt tn.cz anticenu Křišťálová Lupa 2008 za nejhorší internetový projekt roku, pozn. red.).
Mně to nevadí, já mám takové ceny rád a rád si pro ně chodím.

Dnešní deník Sport mimo jiné upozorňuje na Nohavicův minisong Růže mezi trny, všechny jeho "virtuálky" najdete na jeho webu nohavica.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat