2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

čtvrtek 9. října 2014

Bitvy (ne)vyhrané?

Jsou mé dnešní "bitvy" vyhrané či nevyhrané, vyhratelné či nevyhratelné?
Dopolední "bitva" na střelnici prokázala, že nejsem nijak dobrý střelec - padesát bodů ze sta není nic moc, no a při další střelbě na speciální terč jsem buď netrefil a nebo pro změnu trefil siluetu únosce i siluetu oběti. Takže nevyhrané.
Odpolední videokonference znamenala malý technický oříšek - ve výsledku se jen ukázalo, že je někde opět poškozený síťový kabel s koncovkami RJ-45. Přesná lokalizace závady musí počkat, v danou chvíli musel systém fungovat na náhradním kabelu taženém pod stolem volně na koberci. Takže malá vyhraná bitva.
A večerní bitva proti veškám? Ta před měsícem a půl se zdála vyhraná, ale vešky se po 40 dnech objevily znovu, tak bojujeme opět a zkoušíme tu bitvu znovu vyhrát, snad je vyhratelná. Jako zbraň používáme Diffusil H Forte B85, a vzhledem k tomu, že byl dočerpán, následovalo užití klasického olivového oleje a Tea Tree Oil. A druhá hlavní zbraň bylo zkrácení vlásků Leničky, skorem na mikádo.
A poslední mini bitvou dne pak byly dvě náplně pračky - věším prádlo potmě na balkón, co se nedostatečně vypralo, budu řešit až zítra, teď už na to prostě nevidím!

Žádné komentáře:

Okomentovat