2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

sobota 25. října 2014

Wellness, zuby a filmy

Dnešní den se "točil" kolem tří hlavních témat a několika okrajových.
Za okrajové lze označit to, že jsem se vzbudil "jako do práce", že jsem byl na zahradě "zazimovat vodu", že Lenka odjela s pionýrem na "podzimky" do Třebíče (ne že by Lenka sama o sobě byla někdy okrajovou záležitostí, od rána - kdy vstala těsně po mně, jsem si ji užil až až).
A nosná témata? V prvé řadě je to "nepříjemnost se zuby", včera nasazený můstek sedí dobře, ale jak je ukotven na jednom živém zubu a jednom mrtvém zubu, ten živý se stále nepříjemně ozývá. A tak si kazím žaludek Ibalginem a Paralenem a tak s tou bolestí (která dle slov zubařky sama pomine do tří až čtyř dnů) spíše neúspěšně bojuji.
Odpoledne jsme byli ve wellness centru 4comfort užít si narozeninový balíček, který Pavla na jaře dostala. Tedy, já si jej vzhledem problému se zuby, kdy nakrátko "íčko" mělo navrch, naštěstí užil taky. Říkají tomu Romantické hýčkání (2 × 60min masáž, Čajový servis v odpočívárně, 45 min privátní whirlpool s aroma solí do koupele dle vlastního výběru, Bohemia sekt, Malá pozornost pro oba).
No a teď večer to bylo o společném sledování TV - Hercule Poirot na ČT2 a Cesta do fantazie z disku (jeden z nejznámějších japonských animovaných filmů vyrobených ve stylu anime, režíroval Hajao Mijazaki v produkci studia Ghibli).
Jenže zuby se zase ozývají, tak Paralen a asi dojde i na prášky na spaní...

Žádné komentáře:

Okomentovat