2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

neděle 27. prosince 2009

Vzkaz čtenářstvu

Čtenáři, prosím, piš.
Kdybych se dnes neprobudil brzy, asi by tento článek nevznikl. Neb by se na něj nedostalo kouska volného času...
Píšu, protože chci sdělovat myšlenky. Píšu, protože chci komunikovat se čtenářem. Píšu, ale očekávám, že mi čtenář bude i odpovídat.
Nemám nazbyt volného času, ale přece jen občas zabrousím do sledování statistik těchto stránek. Takže vím, že je čtou lidé zapojení přes UPC či Netbox. Fajn, to jsou zpravidla lidé někde z mého okolí, neb oba zmínění poskytovatelé jsou přítomni na Vinohradech a v Líšni. Ale teď se tu začal objevovat tajemný čtenář odkudsi z Moravského krasu (poskytovatel ign.cz)...
Nechci pátrat po svých čtenářích, technologie blogu je mimo jiné o tom, že čtenář má možnost zůstat v anonymitě, přesto bych rád své pravidelné čtenáře požádal o malou anketu:
Jsi-li pravidelným čtenářem tohoto BLOGu a nemáš-li potřebu zůstávat v anonymitě, napiš mi do konce tohoto roku mail na coney@centrum.cz a prozraď mi v něm (stručně, budou stačit dva řádky):
1) jednou větou, co si o mém blogu myslíš,
2) poskytovatele svého internetového připojní.
Za všechny odpovědi předem děkuji!

A ať udělám i tomu (pro mne dosud neznámému) poskytovateli připojení k Internetu reklamu zdarma, cituji z jejich úvodní stránky webu (byť je nenaučili psát správně interpunkci - tečky a čárky občas utíkají nám všem, že - technologii jistě umí):
Vítejte na stránkách ign.cz!
Naše firma se již od roku 2003 specializuje na poskytování internetového připojení bezdrátovou cestou. Cílem je nabízet kvalitní služby za přijatelnou cenu s použitím nejmodernějších technologií. Většina zisku je proto reinvestována zpět za účelem udržení vysokého standardu a spolehlivosti.
Působíme v oblasti Moravského krasu – aktuální pokrytí: Jedovnice, Kotvrdovice, Krasová, Vilémovice, Senetářov, Rudice, Krásensko, Podomí, Kulířov.
Od srpna 2007 pokrýváme signálem rovněž okolí Letovic : Letovice, Třebětín, Meziříčko, Lhota, Zábludov, Kněževsko, Vranová, Lasinov, Dolní Poříčí, Křetín, Kochov, Kladoruby a další
Od června 2008 nabízíme připojení k internetu také v Blansku a okolí.

Žádné komentáře:

Okomentovat