2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

úterý 20. dubna 2010

Neposlušná holka

Jak mi dnes řekl ve vojenské nemocnici specialista na klouby MUDr. Hubáček, to mé koleno je taková "neposlušná holka" a musím počítat s tím, že se problém bude občas vracet, občas se může objevit lehký otok, občas to zabolí. Ne že bych v případě, kdy budu cítit, že je to potřeba, neměl přijít na kontrolu, ale občasné problémy se prostě určitě ještě vyskytnou. A mezi ně patřilo to "trvalé šimrání" pod čéškou minulý týden, na základě kterého mne pro jistotu vyškovská doktorka poslala do VN na kontrolu. "Šimrání" už pominulo, nemám se divit, že se třeba vrátí, i když spíš šlo o reakci na injekce.
Každopádně dnes mám od pana doktora snad poslední záznam nutný k uzavření "roční lékařské prohlídky".
Zítra budu muset ráno k zubařce s tím prasklým zubem, jak jsem psal včera (zub naštěstí pobolívá jen nepatrně), v pátek na uzavření roční lékařské prohlídky a na chvíli snad nebudu žádnou návštěvu u lékaře potřebovat!

Žádné komentáře:

Okomentovat