2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

úterý 1. června 2010

První den na BDCol

První dopoledne na jednání si má ouška pomalu ale jistě zvykají na na to, že tu neuslyším nic jiného než angličtinu...
A pochopil jsem, že většina jednání kolem ADL se zde na BDCol bude točit kolem Švýcarů. A jejich angličtina má trochu tvrdý německý přízvuk.
Praktická vstupka: jelikož ADL je o vzdělávání, část dopoledne jsme rozebírali andragogyku a její poznatky (odkaz na Wikipedii v angličtině zde). No a celé ADL se v NATO odehrává prostřednictvím webové stránky se zapbezpečeným připojením.
K obědu jsme měli ve zdejší vojenské kantýně brambory s červenou omáčkou a cosi jako pštrosí vejce (mleté maso, ale nikoliv s vejcem uprostřed, ale slaninou na kostičky v hmotě celku), pak jsem si zašel do Sweedbank vyměnit dvacku eur za zdejší penízky, abych měl na drobnou útratu, vrátil se do kantýny a objednal si na zítra kuře. Ale ještě že byl se mnou jeden místní, asi bych se v tom jejich systému nezorientoval...
Zase pracovní poznámka: z odpoledního programu mi plyne, že bude vhodné nastudovat metodologii z http://www.roiinstitute.net/.

Žádné komentáře:

Okomentovat